Kulturális kirándulások

 

EGYNAPOS KIRÁNDULÁSOK,
ORSZÁGJÁRÁS,
BUDAPESTI SÉTÁK,
PROGRAMOK,
KULTURÁLT SZÓRAKOZÁS,
TÁRSASÁGI ÉLET
— A BARÁTSÁG KLUB TAGJAINAK

 

+36 (20) 971-1599

info@baratsagklub.hu

 

Aggteleki cseppkőbarlang és Domica-barlang

2020. március 21. szombat

Az aggteleki Baradla-barlangról csak  „legekben” lehet szólni: legrégebben kutatott, legismertebb, leghosszabb, legjelentősebb, képződményekben leggazdagabb hazai cseppkőbarlangunk és nekünk a legszebb. A szlovákiai oldalon lévő Domica-barlang zegzugosabb, barázdáltabb és a Styx folyó vízállásától függően csónakázni is lehet. Útközben megállunk az üdítő szépségű Jósvafőn majd Szalonnán, egyik legrégebbi Árpád-kori templomunknál. (Szlovákia, Euró)   Idegenvezető: Kocsy Zsuzsa   Részvételi díj: 9 400 Ft

Kedves Klubtagunk!
Egyesületünk elnöksége a vírusfenyegetettség miatt kialakult helyzetre való tekintettel úgy döntött, hogy március végéig töröljük a kassai, aggteleki, szabadkai és a pannonhalmai autóbuszos kirándulásainkat. A befizetett részvételi díjak visszafizetésre kerülnek. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, hogy írja meg bankszámlaszámát az info@baratsagklub.hu e-mail címre! A részvevőket igyekszünk telefonon, e-mailben is értesíteni.
Az elkövetkező időszakra jóslásokba nem bocsátkozunk, maradjunk kapcsolatban telefonon, interneten, figyeljünk egymásra és óvjuk az egészségünket!

Jegyzet

Utolsó frissítés:
2021. április 8.

2020. február 28-ig 5524-en váltottak klubtagságot egyesületünkbe.

A honlapon megjelent információk tájékoztató jellegűek! A képek illusztrációk.
Az esetleges hibákért elnézést kérünk!

A képek forrása: internet és klubtagjaink programjainkon készített fotói.

 

Időjárás

Hőtérkép

 

Támogatóink, partnereink