Kulturális kirándulások

Alapszabályt módosító ismételt közgyűlés

2023. augusztus 8. kedd

A Barátság Klub Egyesület Elnöksége tisztelettel meghívja egyesületünk tagjait ismételt Közgyűlésére.

Napirenden az Alapszabály módosítása.

A 2023. július 25-én 17 órára meghirdetett Közgyűlés kellő létszám miatt határozatképtelennek bizonyult (érvényes klubtagsággal rendelkezők fele + 1 fő), ezért ismételt közgyűlést kell tartani az eredeti napirenden szereplő ügyben legalább három és legfeljebb 15 nappal az eredeti időpontot követően, mely a megjelent tagok számára tekintet nélkül határozatképes. (Ptk.3:76.§)

Az ismételt, létszámtól függetlenül határozatképes közgyűlés időpontja:

2023. augusztus 8. kedd 18:00 óra.

 Helyszín: 1013 Budapest, Döbrentei utca 9. Virág Benedek Ház
Térkép

 Részvétel érvényes klubtagsággal!

Tájékoztatjuk egyesületünk tagjait, hogy legutóbbi (2023.02.24.)  közgyűlésünk határozatának megfelelően címváltoztatási kérelmet nyújtottunk be a Fővárosi Törvényszékhez. A Fővárosi Törvényszék a Barátság Klub nyilvántartási ügyében azt a végzést hozta, hogy "mivel a szervezet jelenleg nyilvántartott, hatályos alapszabálya még 2012. március 1-jén kelt ... úgy kell módosítaniuk, hogy a létesítő okirat megfeleljen az új Ptk. rendelkezéseinek." Ennek teljesítése érdekében az alapszabályunk módosításával ügyvédet bíztunk meg. A módosított alapszabályról az ismételt, immáron létszámtól függetlenül határozatképes közgyűlésen kell határoznunk és a közgyűlés által elfogadott új alapszabályt benyújtanunk a Fővárosi Törvényszéknek. Számítunk klubtagjaink aktív közreműködésére!

A közgyűlésre baráti szeretettel, finom pogácsával, új helyszínen várjuk klubtagjainkat! 
(Körülbelül várható létszámunknak megfelelően szeretnénk termet, székeket, ásványvizet és pogácsát biztosítani, ezért kérjük, hogy az "
Igen, megyek a közgyűlésre" jelentkezési űrlap beküldésével  jelezze, ha előre láthatóen részt tud venni a közgyűlésünkön! Köszönjük!)