Kulturális kirándulások

 

EGYNAPOS KIRÁNDULÁSOK,
ORSZÁGJÁRÁS,
BUDAPESTI SÉTÁK,
PROGRAMOK,
KULTURÁLT SZÓRAKOZÁS,
TÁRSASÁGI ÉLET
— A BARÁTSÁG KLUB TAGJAINAK

 

+36 (20) 971-1599

info@baratsagklub.hu

 

A Barátság Klub autóbuszos utazási szabályzata

Különjárati autóbuszainkon az ülőhelyeket a befizetés (előlegfizetés) sorrendjében értékesítjük. Az ülőhelyfoglalással kapcsolatban igyekszünk figyelembe venni vendégeink kéréseit, egyéni szempontjait is, de a módosítás jogát fenntartjuk.

Az autóbuszokat a befizetők létszámának megfelelően biztosítjuk. (A csoportok létszámát egynapos autóbuszos kirándulásra az indulást megelőző 15. napon, többnapos kirándulásra az indulást megelőző 30. napon zárjuk.) 

Az első sor 4 ülése szolgálati hely, ahol vendég csak az iroda jóváhagyásával ülhet.

A második sor ülőhelyei (VIP ülések) felár ellenében kérhetők, melyek díjai 3000 Ft/fő/ülőhely. 

A kényelmesebb utazás érdekében megrendeléskor a szabad helyek függvényében +1 szabad ülés igényelhető, felára 5000 Ft.

Amennyiben kisebb autóbusszal utazunk, a befizetett felárat visszafizetjük.

Autóbuszaink Budapestről, az M2-es metró „Puskás Ferenc Stadion” megállójának közelében, a Dózsa György út — Kerepesi út kereszteződésében található OMV töltőállomás mellett, a BOK Csarnok (volt SYMA Csarnok) Dózsa Gy. úti bejáratával szemben lévő buszparkolóból indulnak és ide is érkeznek visszaA tervezett útvonal mentén irodánkkal történő megbeszélés esetén vidéki fel- és leszállási lehetőséget — vendégeink saját felelősségére — biztosítunk pl. benzinkútnál, autópálya pihenőben, ahol autóbuszunk szabályosan és biztonságosan megállhat. Budapesten belül nincs másik fel- és leszállási lehetőség.
Gépkocsival a környező utcákban a parkolás hétfőtől péntekig fizetős, hétvégén ingyenes, a reggeli órákban nem zsúfolt. Fizető övezeten kívüli parkolást javasolunk 1 metrómegállóval odébb, a Pillangó utcai metrómegállón túl. Az OMV benzinkúton mosdólehetőség 6:00 órától lehetséges. Ha ettől korábbi időpontban indulunk útra, indulást követően kb. 1 óra elteltével mosdólehetőséget biztosítunk. 

A fertőtlenített utasterű autóbusz és az idegenvezetőnk az indulás előtt tizenöt perccel érkezik a helyszínre. Idegenvezetőnk elhelyezi az ültető kártyákat, majd fogadja vendégeinket. Felszállás regisztrálás és kézfertőtlenítést követően történik. A jelenleg érvényben lévő rendelkezéseknek megfelelően vendégeinknek szájat és orrot takaró maszkot szükséges viselniük. Idegenvezetőink a mikrofonban történő beszédkor mellőzhetik a használatát.
Induláskor és a program során későkre maximum 5 percet várunk! (Esetleges hazautazást egyénileg, saját költségre kell megoldani, kártérítés nem kérhető!)

Az autóbuszon a biztonsági övet kötelező becsatolni! Tilos menet közben a gépjárművezetőt zavarni, figyelmét a vezetéstől elvonni és higiéniai okokból a WC-t használni. Tilos továbbá állva utazni, dohányozni, állatot hozni, szúró- és vágó eszközöket használni, fagylalttal felszállni és olyan magatartást tanúsítani, mely a többi utastárs testi épségét veszélyezteti, nyugalmát zavarja, sérti, vagy megbotránkoztatja. Az utazásból a csoport vezetője a többiek védelme és program zavartalan lebonyolítása érdekében kizárhatja az ittas, vagy tudatmódosult állapotban lévő személyt, a fertőző betegségben szenvedőt, vagy helyzetváltoztatásra, alkalmazkodásra képtelen személyt.

A program során esetlegesen adódó rendkívüli eseményről két tanú aláírásával jegyzőkönyv készítendő. 

Az autóbuszban elhelyezett tárgyakért, értékekért felelősséget nem vállalunk.

Vigyázzunk az autóbusz tisztaságára!

A program megkezdése előtt, alatt és után, a csoport leszállítását követően az autóbuszt bezárjuk, biztonsági okokból a gépkocsivezetőn kívül más személy nem tartózkodhat az autóbuszon.

Kirándulásainkra kössön honlapunkról bankkártyája használatával Betegség- Baleset- és Poggyászbiztosítást!

Kellemes kirándulást és szerencsés hazaérkezést kívánunk!

Jegyzet

Utolsó frissítés:
2021. április 8.

2020. február 28-ig 5524-en váltottak klubtagságot egyesületünkbe.

A honlapon megjelent információk tájékoztató jellegűek! A képek illusztrációk.
Az esetleges hibákért elnézést kérünk!

A képek forrása: internet és klubtagjaink programjainkon készített fotói.

 

Időjárás

Hőtérkép

 

Támogatóink, partnereink