Kulturális kirándulások

+36 (20) 971-1599

info@baratsagklub.hu

A Barátság Klub autóbuszos utazási szabályzata

Különjárati autóbuszainkon az ülőhelyeket a befizetés (előlegfizetés) sorrendjében értékesítjük. Az ülőhelyfoglalással kapcsolatban igyekszünk figyelembe venni vendégeink kéréseit, egyéni szempontjait is, de a módosítás jogát fenntartjuk.

Az autóbuszokat a befizetők létszámának megfelelően biztosítjuk. (A csoportok létszámát egynapos autóbuszos kirándulásra az indulást megelőző 15. napon, többnapos kirándulásra az indulást megelőző 30. napon zárjuk.) Amennyiben létszámunk 16 és 30 fő között van, az autóbusz bérlési költségéhez 2000 Ft hozzájárulást kérünk vendégeinktől, mely összeg a kiránduláson készpénzben fizetendő a belépőjegyekkel együtt. Ezzel biztosítani szeretnénk, hogy az optimális létszámnál kevesebb résztvevővel is meg tudjuk tartani programunkat!

Az első sor 4 ülése szolgálati hely, ahol vendég csak az iroda jóváhagyásával ülhet.

A második sor ülőhelyei (VIP ülések) felár ellenében kérhetők, melyek díjai 3000 Ft/fő/ülőhely. 

A kényelmesebb utazás érdekében megrendeléskor a szabad helyek függvényében +1 szabad ülés igényelhető, felára 5000 Ft.

Amennyiben kisebb autóbusszal utazunk, a befizetett felárat visszafizetjük.

Autóbuszaink Budapestről, az M2-es metró „Puskás Ferenc Stadion” megállójának közelében, a Dózsa György út — Kerepesi út kereszteződésében található OMV töltőállomás mellett, a BOK Csarnok (volt SYMA Csarnok) Dózsa Gy. úti bejáratával szemben lévő buszparkolóból indulnak és ide is érkeznek visszaA tervezett útvonal mentén irodánkkal történő megbeszélés esetén vidéki fel- és leszállási lehetőséget — vendégeink saját felelősségére — biztosítunk pl. benzinkútnál, autópálya pihenőben, ahol autóbuszunk szabályosan és biztonságosan megállhat. Budapesten belül nincs másik fel- és leszállási lehetőség. Ez alól kivétel, ha az M1 és M7 autópályán közelítjük meg Budapestet, az Egér úti OMV benzinkútnál biztosítunk egy gyors leszállást. 
Gépkocsival a környező utcákban a parkolás hétfőtől péntekig fizetős, hétvégén ingyenes, a reggeli órákban nem zsúfolt. Fizető övezeten kívüli parkolást javasolunk 1 metrómegállóval odébb, a Pillangó utcai metrómegállón túl. Az OMV benzinkúton mosdólehetőség 6:00 órától lehetséges. Ha ettől korábbi időpontban indulunk útra, indulást követően kb. 1 óra elteltével mosdólehetőséget biztosítunk. 

A fertőtlenített utasterű autóbusz és az idegenvezetőnk az indulás előtt tíz-tizenöt perccel érkezik a helyszínre. Idegenvezetőnk elhelyezi az ültető kártyákat, majd fogadja vendégeinket. Felszállás regisztrálás és kézfertőtlenítést követően történik. A jelenleg érvényben lévő rendelkezéseknek megfelelően vendégeinknek szájat és orrot takaró maszkot szükséges viselniük. Idegenvezetőink a mikrofonban történő beszédkor mellőzhetik a használatát.
Induláskor és a program során későkre maximum 5 percet várunk! (Esetleges hazautazást egyénileg, saját költségre kell megoldani, kártérítés nem kérhető!)

Az autóbuszon a biztonsági övet kötelező becsatolni! Tilos menet közben a gépjárművezetőt zavarni, figyelmét a vezetéstől elvonni és higiéniai okokból a WC-t használni. Tilos továbbá állva utazni, dohányozni, állatot hozni, szúró- és vágó eszközöket használni, fagylalttal felszállni és olyan magatartást tanúsítani, mely a többi utastárs testi épségét veszélyezteti, nyugalmát zavarja, sérti, vagy megbotránkoztatja. Az utazásból a csoport vezetője a többiek védelme és program zavartalan lebonyolítása érdekében kizárhatja az ittas, vagy tudatmódosult állapotban lévő személyt, a fertőző betegségben szenvedőt, vagy helyzetváltoztatásra, alkalmazkodásra képtelen személyt.

A program során esetlegesen adódó rendkívüli eseményről két tanú aláírásával jegyzőkönyv készítendő. 

Az autóbuszban elhelyezett tárgyakért, értékekért felelősséget nem vállalunk.

Vigyázzunk az autóbusz tisztaságára!

A program megkezdése előtt, alatt és után, a csoport leszállítását követően az autóbuszt bezárjuk, biztonsági okokból a gépkocsivezetőn kívül más személy nem tartózkodhat az autóbuszon.

Kirándulásainkra kössön honlapunkról bankkártyája használatával Betegség- Baleset- és Poggyászbiztosítást!

Kellemes kirándulást és szerencsés hazaérkezést kívánunk!

Jegyzet

Utolsó frissítés:
2021. szeptember 27.

2021. február 28-ig 5585-en váltottak klubtagságot egyesületünkbe.

A honlapon megjelent információk tájékoztató jellegűek! A képek illusztrációk.
Az esetleges hibákért elnézést kérünk!

A képek forrása: internet és klubtagjaink programjainkon készített fotói.

 

Időjárás

Hőtérkép

 

Köszöntjük névnapjukat ünneplő klubtagjainkat!

Támogatóink, partnereink


 

 

 

Kattints a logóra, foglalj, érezd jól magad és mikor fizetsz, mutasd be a klubtagsági kártyádat!    5% kedvezményt kapsz a ráckevei Duna Relax Hotelben!

 Kattints a logóra! Többnapos utak foglalásakor hivatkozzál klubtagsági számodra és 5% kedvezményt kapsz!