Kulturális kirándulások

 

EGYNAPOS KIRÁNDULÁSOK,
ORSZÁGJÁRÁS,
BUDAPESTI SÉTÁK,
PROGRAMOK,
KULTURÁLT SZÓRAKOZÁS,
TÁRSASÁGI ÉLET
— A BARÁTSÁG KLUB TAGJAINAK

 

+36 (20) 971-1599

info@baratsagklub.hu

 

Budapesti séta — Igaz mesék Mátyás királyról

2021. május 5. szerda

   

Budapesti séta — Igaz mesék Mátyás királyról. Immáron több, mint 530 éve „hunyt hamvába” a Hunyadiak legnagyobbja. Csodás alakja azóta is itt van közöttünk festmények, szobrok, mesék és versek formájában. Néhai palotájától a róla nevezett templomig megelevenedik előttünk kalandos gyermekkora, legendás királlyá választása, uralkodói nagysága és halálának titkolt körülményei; azokkal a hölgyekkel együtt, akik így vagy úgy, de befolyásolták tartalmas életét. Sétavezető: Szántó Mária idegenvezető (A sétán elhangzó szöveg semmilyen formában sem rögzíthető.)

Találkozó: 10:00 órakor a Budavári palotában, Savoyai Jenő lovas szobránál (a Magyar Nemzeti Galéria főbejárata előtt, a Duna felőli oldalon)

Megrendeléskor fizetendő klubtagoknak 1000 Ft (vagy a helyszínen érvényesítendő a sétabérlet), nem klubtag vendégnek 1500 Ft szervezési díj + az idegenvezetés díja 3000 Ft/fő a VOX audioguide készülékkel együtt, mely szintén megrendeléskor fizetendő. (Esetleges elvesztése vagy megrongálódása esetén „50,00 € nettó per készülék” pótdíjat számít fel bérlőjének a bérbeadó cég.) A fülhallgató egyszerhasználatos, a nyakba akasztható készülék fertőtlenített. A csoport létszáma korlátozott. Jelentkezési és befizetés határidő május 1-ig.

A program időtartama alatt az egészségvédelmi előírások betartása kötelező! (pl. orrot és szájat takaró maszk, egymástól 1,5 méteres távolság betartása, kézfertőtlenítő használata)

Megrendelés budapesti sétára

A Barátság Klubbal kapcsolatos új, 2021-es általános tájékoztató információ innen letölthető

Jegyzet

Utolsó frissítés:
2021. május 12.

2020. február 28-ig 5524-en váltottak klubtagságot egyesületünkbe.

A honlapon megjelent információk tájékoztató jellegűek! A képek illusztrációk.
Az esetleges hibákért elnézést kérünk!

A képek forrása: internet és klubtagjaink programjainkon készített fotói.

 

Időjárás

Hőtérkép

 

Köszöntjük névnapjukat ünneplő klubtagjainkat!

Támogatóink, partnereink