Kulturális kirándulások

 

EGYNAPOS KIRÁNDULÁSOK,
ORSZÁGJÁRÁS,
BUDAPESTI SÉTÁK,
PROGRAMOK,
KULTURÁLT SZÓRAKOZÁS,
TÁRSASÁGI ÉLET
— A BARÁTSÁG KLUB TAGJAINAK

 

+36 (20) 971-1599

info@baratsagklub.hu

 

Budapesti séta — Kereszt és félhold Buda várában (1.)

2020. március 24. kedd

Budapesti séta — Kereszt és félhold Buda várában (1. rész) A várnegyed macskaköves utcáin sétálva elképzeljük a keleti bazár zajos hangulatát, illatait és ízeit. Szinte hallani a müezzin énekét és máris a Yeni dzsáminál vagyunk. Csendesebb részen, az Anjou bástyán nyugszik Abdi pasa, aki hősiesen védte a Török Birodalom eme legészakibb pontját...  Kapcsolódó programok március 25-én és 31-én. Sétavezető: Szántó Mária

Megrendeléskor fizetendő szervezési díj 1 200 Ft (vagy a helyszínen érvényesítendő a sétabérlet) + és ugyancsak megrendeléskor fizetendő 1 600 Ft

Kedves Klubtagok!

Egyesületünk elnöksége a vírusfenyegetettség miatt kialakult helyzetre való tekintettel úgy döntött, hogy MÁRCIUS VÉGÉIG MINDEN PROGRAMUNKAT TÖRÖLJÜK. A befizetett részvételi díjak visszafizetésre kerülnek. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, hogy írja meg bankszámlaszámát az info@baratsagklub.hu e-mail címre! A részvevőket igyekszünk telefonon, e-mailben is értesíteni.
KLUBIRODÁNKAT előre láthatóan 2020. március 31-ig BEZÁRTUK. Távmunka keretében online és telefonon történik az ügyintézés.
Az elkövetkező időszakra jóslásokba nem bocsátkozunk, maradjunk kapcsolatban telefonon, interneten, figyeljünk egymásra és óvjuk az egészségünket!

Jegyzet

Utolsó frissítés:
2021. április 8.

2020. február 28-ig 5524-en váltottak klubtagságot egyesületünkbe.

A honlapon megjelent információk tájékoztató jellegűek! A képek illusztrációk.
Az esetleges hibákért elnézést kérünk!

A képek forrása: internet és klubtagjaink programjainkon készített fotói.

 

Időjárás

Hőtérkép

 

Támogatóink, partnereink