Kulturális kirándulások

 

EGYNAPOS KIRÁNDULÁSOK,
ORSZÁGJÁRÁS,
BUDAPESTI SÉTÁK,
PROGRAMOK,
KULTURÁLT SZÓRAKOZÁS,
TÁRSASÁGI ÉLET
— A BARÁTSÁG KLUB TAGJAINAK

 

+36 (20) 971-1599

info@baratsagklub.hu

 

Budapesti séta — a török hódoltságról a Nemzeti Múzeumban

2020. március 25. szerda

Budapesti séta — A Magyar Nemzeti Múzeumban életre kel a török hódoltság idejének magyar történelme. Az élő interpretációs programon megelevenedett korabeli személyek és tárlatvezetők kalauzolják végig a látogatókat a három részre szakadt ország mindennapjain: beavatnak a városi élet titkaiba, mesélnek a hadi események küzdelmeiről, bemutatják a korabeli divatot és zenét, mesélnek a mindennapok titkairól.

Megrendeléskor fizetendő szervezési díj 1 200 Ft (vagy a helyszínen érvényesítendő a sétabérlet) + a program ára 1 600 Ft/fő

Kedves Klubtagok!
Egyesületünk elnöksége a vírusfenyegetettség miatt kialakult helyzetre való tekintettel úgy döntött, hogy MÁRCIUS VÉGÉIG MINDEN PROGRAMUNKAT TÖRÖLJÜK. A befizetett részvételi díjak visszafizetésre kerülnek. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, hogy írja meg bankszámlaszámát az info@baratsagklub.hu e-mail címre! A részvevőket igyekszünk telefonon, e-mailben is értesíteni.
KLUBIRODÁNKAT előre láthatóan 2020. március 31-ig BEZÁRTUK. Távmunka keretében online és telefonon történik az ügyintézés.
Az elkövetkező időszakra jóslásokba nem bocsátkozunk, maradjunk kapcsolatban telefonon, interneten, figyeljünk egymásra és óvjuk az egészségünket!

Jegyzet

Utolsó frissítés:
2021. április 8.

2020. február 28-ig 5524-en váltottak klubtagságot egyesületünkbe.

A honlapon megjelent információk tájékoztató jellegűek! A képek illusztrációk.
Az esetleges hibákért elnézést kérünk!

A képek forrása: internet és klubtagjaink programjainkon készített fotói.

 

Időjárás

Hőtérkép

 

Támogatóink, partnereink