Kulturális kirándulások

 

EGYNAPOS KIRÁNDULÁSOK,
ORSZÁGJÁRÁS,
BUDAPESTI SÉTÁK,
PROGRAMOK,
KULTURÁLT SZÓRAKOZÁS,
TÁRSASÁGI ÉLET
— A BARÁTSÁG KLUB TAGJAINAK

 

1137 BUDAPEST
KATONA JÓZSEF U. 15.

KEDDEN
ÉS CSÜTÖRTÖKÖN
10-17 ÓRÁIG

+36 (20) 971-1599

info@baratsagklub.hu

 

Jó tudni!  További fontos és hasznos tudnivalók

A Barátság Klub Egyesület munkatársai azon fáradoznak, hogy minden programunk élményeket tartogasson, melyek hozzájárulnak testi és szellemi fittségünk megőrzéséhez, társas kapcsolataink ápolásához.
Sikeres programjainkhoz mind munkatársainktól mind vendégeinktől pozitív hozzáállás szükséges és hogy minden olajozottan működjön elengedhetetlen,
hogy betartsuk közösségünk szabályait!

A Barátság Klub saját szervezésű autóbuszos kirándulásain érvényes klubtagsággal rendelkező klubtagjaink vehetnek részt. A megrendelés történhet klubirodánkban, telefonon vagy honlapunkon keresztül. Megrendelést követően a részvételi díj 3 napon belül befizetendő a klubirodánkban vagy bankfiókban. Honlapunkon történő megrendeléskor választható online banki átutalás vagy egyedi linkes bankkártyás fizetés is. Ezen megrendeléseket 48 órán belül e-mailben visszaigazoljuk és az ezt követő 3 napon belül kérjük a befizetést.

Befizetési határidő — a szabad helyek függvényében — egynapos autóbuszos kirándulásra az indulást megelőző 15. nap, többnapos kirándulásra az indulást megelőző 30. nap. A csoport létszámát legkésőbb a befizetési határidő napján zárjuk. A létszámnak megfelelően rendelünk pl. autóbuszt, étkezést, programokat, múzeumi vezetéseket, szállást, ezért a csoportzárást követően vagy már nem tudunk új jelentkezést elfogadni, vagy ha igen, akkor 1000 Ft plusz szervezési díjat számolunk fel.
Többnapos kirándulásokra a részvételi díját két részletben is be lehet fizetni: jelentkezéskor 40% előleget, majd indulás előtt legkésőbb 30 nappal a fennmaradó hátralékot.
Gyermekkedvezmény heart(felnőttel együtt utazónak) 18 éves korig 2 000,- Ft /fő. 

Klubtagjainktól bármely autóbuszos kirándulásunkra a részvételi díj befizetése előtt 2-3 nappal előzetes jelentkezést is elfogadunk, de az ülőhelyeket a befizetés (előlegfizetés) sorrendjében értékesítjük. Az autóbuszon a helyfoglalással kapcsolatban igyekszünk figyelembe venni vendégeink kéréseit, egyéni szempontjait is, de a módosítás jogát fenntartjuk. Az autóbuszokat a befizetők létszámának megfelelően biztosítjuk.

A kényelmesebb utazás érdekében megrendeléskor a szabad helyek függvényében +1 szabad ülés igényelhető, felára 5000 Ft.

Az első sor 4 ülése szolgálati hely, ahol utas csak az iroda jóváhagyásával ülhet.

A második sor ülőhelyei (VIP ülések) felár ellenében kérhetők, melyek díjai 3000 Ft/fő/ülőhely. Amennyiben kisebb autóbusszal utazunk, a befizetett felárat visszafizetjük.

Többnapos kirándulásra az egyágyas felárat csak azoknak a vendégeinknek kell megfizetniük, akik kifejezetten kérik az egyágyas elhelyezésüket. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sok szálloda esetében az egyágyas elhelyezés nem egyenértékű a kétágyas elhelyezéssel. Társítást vállalók esetében szállodától függően egy szobában vagy apartmanban 3-4 személy részére külön ágyas elhelyezést biztosítunk. (Pl. 2 szobához tartozik 1 fürdőszoba.) Társítást vállaló vendégünknek, ha nem találunk szobatársat és egyedül kerül elhelyezésre, az egyágyas felár felét klubunk magára vállalja. Két fő együttes jelentkezése esetén ha az egyik lemondja a kirándulást, a másik fő választhat, hogy  vállalja-e mással a társítást vagy megfizeti az egyágyas felárat.

A Barátság Klub Egyesület saját szervezésű autóbuszos kirándulásaira az alábbi lemondási feltételek az irányadók, melyek az utazás befizetésével lépnek életbe:
♦Az egynapos, ill. éjszakai szállást nem tartalmazó útjainkra — pl. kellő számú jelentkező hiányában — a tervezett indulás előtt 4 munkanappal egyesületünk elállhat az utazástól. Erről értesíti a jelentkezőket és visszafizeti a befizetett összeget. Klubtag részéről indulás előtt 8 munkanapon belül történő lemondás esetén nem fizethető vissza a befizetett részvételi díj.
♦  A többnapos autóbuszos utaknál az egyesület a tervezett indulás előtt 8 munkanappal elállhat az utazástól, melyről értesíti a jelentkezőket és visszafizeti a befizetett összeget. Klubtag részéről indulás előtt 14 napon belül történő lemondás esetén nem fizethető vissza a befizetett részvételi díj.

Saját szervezésű kirándulásainkra és programjainkra a befizetést követően — a lemondási határidőn kívül eső időszakban — klubtagunk részéről mindennemű módosítás (pl. névmódosításkor, a már befizetett összeg másik programra történő átírásakor, vidéki fel- és leszállási hely megváltoztatásakor, visszafizetés esetén) 1000 Ft/fő/alkalom kezelési díjat számolunk fel.

A Barátság Klub szabadidős programjaira (pl. budapesti sétáinkra) még a befizetés előtt 2-3 nappal előzetes jelentkezést elfogadunk, de a befizetési határidő legkésőbb a programot megelőző 15. nap.

A szervezési díjon (1200 Ft/alkalom) felül külön fizetendők az esetleges belépődíjak, csoportos helyi vezetések, műsorok díjai. Országjáráskor, ha vonattal, HÉV-vel, Volánbusszal vagy hajóval utazunk, az utazáshoz szükséges jegyéről — még indulás előtt — mindenki maga gondoskodik.

A találkozások helyéről és időpontjáról jelentkezéskor, illetve honlapunkon adunk felvilágosítást

A tervezett szabadidős program (pl. Budapesti séta) előtt 4 nappal mind az egyesület, mind a klubtag elállással élhet. Amennyiben az egyesület mondja le a programot, értesíti a vendégeket és a befizetett részvételi díjak visszafizetésre kerülnek. Klubtag részéről 4 napon belüli lemondás vagy távolmaradás esetén a részvételi díj nem fizethető vissza.

Klubtagjaink névre szóló „Sétabérletet” válthatnak, mindössze 3000 Ft-ért, mely egy naptári éven belül öt alkalommal használható fel és találkozáskor a helyszínen érvényesítendő. Így a szervezési díj 1 alkalomra csak 600 Ft! (A programhoz kapcsolódó egyéb költségek alól nem mentesít.) Betelt sétabérletét ne dobja el, jövő évi közgyűlésünkre hozza magával! Újat nyerhet velük!

Kérjük, olvassa el az autóbuszos utazásra vonatkozó szabályainkat is!

A Barátság Klub Egyesület kiemelt támogatója a Cartour Europe Kft., mely helyet biztosít klubirodánk számára. Cartour Europe Utazási Irodában a piacvezető utazási irodák számtalan utazására megbízhatóan, teljes körűen intézheti foglalását.

 Klubtagjaink bizalmát kedvezménnyel honoráljuk! smiley

Őrizze meg a Cartour Europe Utazási Iroda 2020-ban kiállított dokumentumait az utazásáról, mely Önnek 2000 Ft-ot ér!
A kedvezményt a részvételi jegy bemutatásával a Barátság Klub autóbuszos kirándulásai közül 2021. december 31-ig bármelyikre beválthatja!
A kedvezmény érvényes klubtagsághoz kötött, kizárólag a Cartour Europe Utazási Irodában vagy az iroda honlapjáról történt foglalásokra vonatkozik. Készpénzre nem váltható és nem átruházható.

 

Kellemes kirándulást, jó szórakozást kívánunk!

Hírek

Utolsó frissítés:
2020. július 8.

2020. február 28-ig 5524-en váltottak klubtagságot egyesületünkbe.


A honlapon megjelent információk tájékoztató jellegűek!
Az esetleges hibákért elnézést kérünk!

A képek forrása: internet és klubtagjaink programjainkon készített fotói.

 

Időjárás

Hőtérkép

 

Támogatóink