Kulturális kirándulások

Klubtagsági ügyintézés


Új klubtagság váltása  ♦  meglévő hosszabbítása  ♦  lejárt aktiválása  ♦  ajándék klubtagság regisztrációja

A Barátság Klub Egyesület a Fővárosi Bíróságon 01-02-0009943-as szám alatt bejegyzett társadalmi egyesület. Tagja lehet, aki elfogadja egyesületünk Alapszabályát, Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozatát és befizeti az éves tagsági díjat. A klubtagság regisztrálásához név, lakcím, telefonszám és e-mail elérhetőség megadása szükséges.

2022-ben a tagsági díj  1 évre  4 000 Ft/fő.

A tagság a váltás napjától számítva 1 év időtartamra érvényes. Belépéskor klubtagunk elfogadja, hogy az elnökség által meghatározott éves tagsági díjat semmilyen okból nem igényelheti vissza, adatait a Barátság Klub munkája során használhatja, de hozzájárulása nélkül más szervezetnek vagy egyénnek nem adhatja át. A számozott klubtagsági kártyáját őrizze meg, mert ügyintézéskor a kártyán szereplő
klubtagsági számára és a tagsági díj befizetésének időpontjára kell hivatkozzon!
(Hosszabbításkor írja rá a dátumot, hogy lássa, mikortól érvényes újabb 1 évig a klubtagsága.) 

 Gyermekek számára 18 éves korig nem kell klubtagságot váltani és szabadidős programokon nem szükséges szervezési díjat fizetni. Autóbuszos kirándulásainkra a gyermekkedvezmény (felnőtt családtaggal együtt utazónak) 2000 Ft/ gyermek/ alkalom.

Új klubtagság online váltásakor a tagsági díj beérkezését követően az űrlapon megadott címre postázzuk a klubtagsági kártyáját.

Már meglévő tagság online történő hosszabbítása esetén
az éves tagsági díj beérkezését követően automatikusan hosszabbítjuk klubtagságát. Új klubtagsági kártyát nem küldünk, a száma továbbra is érvényes marad.

Kérjük, minden esetben kattintson az alábbi sorra! Töltse ki, majd küldje be az űrlapot!

 Online klubtagsági ügyintézés

 

+ Ajándékozzon klubtagságot! Hívja meg ismerősét klubunkba!

Tudjuk, az első lépés a legnehezebb! Bizonyára az Ön ismerettségi körében is van olyan embertársunk, akinek hiányzik, hogy kimozduljon a négy fal közül. Segítsen neki, hívja meg közénk! De ha egyszerűen csak szeretné, hogy a barátja Önnel tartson, lepje meg bármilyen alkalomból egy ajándék klubtagsággal!
Vagy csak úgy... figyelmességből, szeretettel....

  Megrendelek a barátomnak egy ajándék klubtagságot

Töltse ki a megrendelést és mi elküldjük Önnek az ajándék klubtagságot jpg képformátum mellékletben, melyet továbbíthat ismerősének e-mailben vagy kinyomtatva átadhatja.
Szükség esetén postázzuk a megrendelő címére.