Kulturális kirándulások

 

EGYNAPOS KIRÁNDULÁSOK,
ORSZÁGJÁRÁS,
BUDAPESTI SÉTÁK,
PROGRAMOK,
KULTURÁLT SZÓRAKOZÁS,
TÁRSASÁGI ÉLET
— A BARÁTSÁG KLUB TAGJAINAK

 

Klubtagsági ügyintézés

 

A Barátság Klub Egyesület a Fővárosi Bíróságon 9943-as szám alatt bejegyzett társadalmi egyesület. Tagja lehet, aki elfogadja egyesületünk Alapszabályát, Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozatát és befizeti az éves tagsági díjat. A klubtagság regisztrálásához név, lakcím és elérhetőség megadása szükséges.

2020-ban a tagsági díj  1 évre  4 000 Ft/fő.

A tagság a váltás napjától számítva 1 év időtartamra érvényes. Belépéskor klubtagunk elfogadja, hogy az elnökség által meghatározott éves tagsági díjat semmilyen okból nem igényelheti vissza, adatait a Barátság Klub munkája során használhatja, de hozzájárulása nélkül más szervezetnek vagy egyénnek nem adhatja át. A számozott klubtagsági kártyát ügyintézéskor kérjük bemutatni illetve online ügyintézéskor megadni.

 Gyermekek számára 18 éves korig nem kell klubtagságot váltani és szabadidős programokon nem szükséges szervezési díjat fizetni.

Új klubtagság online váltásakor a tagsági díj beérkezését követően az űrlapon megadott címre postázzuk a klubtagsági kártyáját.

Már meglévő tagság online történő hosszabbítása esetén
az éves tagsági díj beérkezését követően automatikusan hosszabbítjuk klubtagságát. Új klubtagsági kártyát nem küldünk, a száma továbbra is érvényes marad. 

 Online klubtagsági ügyintézés

 

 

Hírek

Utolsó frissítés:
2020. március 8.

2020. február 28-ig 5524-en váltottak klubtagságot egyesületünkbe.


A honlapon megjelent információk tájékoztató jellegűek!
Az esetleges hibákért elnézést kérünk!

A képek forrása: internet és klubtagjaink programjainkon készített fotói.

 

Időjárás

Hőtérkép

 

Támogatóink