Kulturális kirándulások

 

EGYNAPOS KIRÁNDULÁSOK,
ORSZÁGJÁRÁS,
BUDAPESTI SÉTÁK,
PROGRAMOK,
KULTURÁLT SZÓRAKOZÁS,
TÁRSASÁGI ÉLET
— A BARÁTSÁG KLUB TAGJAINAK

 

1137 BUDAPEST
KATONA JÓZSEF U. 15.

KEDDEN
ÉS CSÜTÖRTÖKÖN
10-17 ÓRÁIG

+36 (20) 971-1599

info@baratsagklub.hu

 

Klubtagsági ügyintézés

 

A Barátság Klub Egyesület a Fővárosi Bíróságon 01-02-0009943-as szám alatt bejegyzett társadalmi egyesület. Tagja lehet, aki elfogadja egyesületünk Alapszabályát, Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozatát és befizeti az éves tagsági díjat. A klubtagság regisztrálásához név, lakcím és elérhetőség megadása szükséges.

2020-ban a tagsági díj  1 évre  4 000 Ft/fő.

A tagság a váltás napjától számítva 1 év időtartamra érvényes. Belépéskor klubtagunk elfogadja, hogy az elnökség által meghatározott éves tagsági díjat semmilyen okból nem igényelheti vissza, adatait a Barátság Klub munkája során használhatja, de hozzájárulása nélkül más szervezetnek vagy egyénnek nem adhatja át. A számozott klubtagsági kártyát ügyintézéskor kérjük bemutatni illetve online ügyintézéskor megadni.

 Gyermekek számára 18 éves korig nem kell klubtagságot váltani és szabadidős programokon nem szükséges szervezési díjat fizetni. Autóbuszos kirándulásainkra a gyermekkedvezmény (felnőtt családtaggal együtt utazónak) 2000 Ft/ gyermek/ alkalom.

Új klubtagság online váltásakor a tagsági díj beérkezését követően az űrlapon megadott címre postázzuk a klubtagsági kártyáját.

Már meglévő tagság online történő hosszabbítása esetén
az éves tagsági díj beérkezését követően automatikusan hosszabbítjuk klubtagságát. Új klubtagsági kártyát nem küldünk, a száma továbbra is érvényes marad. 

 Online klubtagsági ügyintézés

 

 

Hírek

Utolsó frissítés:
2020. július 8.

2020. február 28-ig 5524-en váltottak klubtagságot egyesületünkbe.


A honlapon megjelent információk tájékoztató jellegűek!
Az esetleges hibákért elnézést kérünk!

A képek forrása: internet és klubtagjaink programjainkon készített fotói.

 

Időjárás

Hőtérkép

 

Támogatóink