Kulturális kirándulások

Klubtagsági ügyintézés


Új klubtagság váltása  ♦  meglévő hosszabbítása  ♦  lejárt aktiválása  ♦  ajándék klubtagság regisztrációja

A Barátság Klub Egyesület a Fővárosi Bíróságon 01-02-0009943-as szám alatt bejegyzett társadalmi egyesület. Tagja lehet, aki elfogadja egyesületünk Alapszabályát, Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozatát és befizeti az éves tagsági díjat. A klubtagság regisztrálásához név, lakcím, telefonszám és e-mail elérhetőség megadása szükséges.

2024-ben a tagsági díj  1 évre  5 000 Ft/fő.

Utaláshoz a Barátság Klub Egyesület OTP számlaszáma: 11703006-20463399
Közlemény rovatba kérjük beírni: "tagdíj"

A tagság a váltás napjától számítva 1 év időtartamra érvényes. Belépéskor klubtagunk elfogadja, hogy az elnökség által meghatározott éves tagsági díjat semmilyen okból nem igényelheti vissza, adatait a Barátság Klub munkája során használhatja, de hozzájárulása nélkül más szervezetnek vagy egyénnek nem adhatja át. 

Gyermekek számára 18 éves korig nem kell klubtagságot váltani és szabadidős programokon nem kell számukra szervezési díjat fizetni. Autóbuszos kirándulásainkra a gyermekkedvezmény (felnőtt családtaggal együtt utazónak) 2000 Ft/ gyermek/ alkalom.

Új klubtagság váltásakor a tagsági díj beérkezését követően az e-mail címére megküldjük a klubtagsági számát. Jegyezze föl a kapott számot és a befizetés dátumát! A későbbiekben szüksége lesz rá ügyintézéskor, illetve a programokra történő jelentkezéskor és megrendeléskor.

Meglévő tagság hosszabbításakor az éves tagsági díj beérkezését követően automatikusan újabb 1 év időtartamra meghosszabbítjuk tagságát. A klubtagsági száma továbbra is érvényes marad. (Ha időközben elveszítette vagy elfelejtette a számot és/ vagy a befizetés dátumát, kérjük jelezze és nyilvántartásunkban megkeressük.)

Kattintson az alábbi sorra! Töltse ki, majd küldje be az űrlapot!

klubtagsági ügyintézés

 

+ Ajándékozzon klubtagságot! Hívja meg ismerősét klubunkba!

Tudjuk, az első lépés a legnehezebb! Bizonyára az Ön ismerettségi körében is van olyan embertársunk, akinek hiányzik, hogy kimozduljon a négy fal közül. Segítsen neki, hívja meg közénk! De ha egyszerűen csak szeretné, hogy a barátja Önnel tartson, lepje meg
bármilyen alkalomból egy ajándék klubtagsággal!
Vagy csak úgy... figyelmességből, szeretettel....

  Megrendelek a barátomnak egy ajándék klubtagságot

Töltse ki a megrendelést és mi elküldjük Önnek az ajándék klubtagságot jpg képformátum mellékletben, melyet továbbíthat ismerősének e-mailben vagy kinyomtatva átadhatja.