Kulturális kirándulások

Sétabérlet

 

        

Szeretettel és egy kis kedvezményt biztosító „sétabérlettel” várjuk klubtagjainkat
néhány órás szabadidős programjainkra, budapesti sétáinkra!

Több évtizede elkötelezetten, lankadatlan lelkesedéssel igyekszünk feltérképezni, klubtagjainkkal együtt felfedezni és közösségünk tagjainak hitelesen bemutatni fővárosunk megismerésre érdemes kincseit. Lehetőség szerint szakvezetést és a legkedvezőbb árú (pl. csoportos) jegyeket biztosítunk. A nagyközönség számára is látogatható helyeken csoportunk számára helyi szakvezetés biztosításával nyújtunk plusz tartalmat. Kevésbé ismert helyeken, intézményekben több, mélyebb ismereteket szándékozunk klubtagjainknak közvetíteni, közérthetően, ismereteink bővítése és szabadidőnk hasznos eltöltése érdekében.

Az 5 alkalomra szóló sétabérlet ára 5000 Ft.

   2023. novemberében és decemberében váltott sétabérletek
2024. június 30-ig felhasználhatók!

 Sétabérlet megrendelés

Budapesti sétáinkra klubtagjainknak alkalmanként 1200 Ft szervezési díj fizetendő. A névre szóló, tárgyév végéig 5 alkalomra érvényes sétabérlet ára 5000 Ft, így egy alkalom szervezési díja sétabérlettel 1200 Ft helyett 1000 Ft-ba kerül. Csak érvényes klubtagsággal rendelkező klubtagjaink válthatják! Megrendelést és befizetést követően postázzuk vagy a legközelebbi sétán átadjuk. A sétabérletet az aktuális programnál, a helyszínen érvényesítjük. A sétabérlet nem érvényes fővároson kívüli - különjárati autóbuszos, vonatos, hajós vagy Volánbuszos – úgynevezett országjáró kirándulásainkra! A szervezési díjon felül  - megrendeléskor, előre! -  fizetendők a program során esetlegesen felmerülő egyéb költségek (belépődíj, tárlatvezetési díj, ruhatári díj, vonaljegy, hajójegy, stb.). Amennyiben valaki nem hozta magával, a helyszínen meg kell fizetnie az 1200 Ft szervezési díjat. Egy évben több sétabérlet is váltható. 
Szabadidős programjainkra — így budapesti sétáinkra is — vonatkozó tudnivalókat, jelentkezési, befizetési és lemondási határidőket az „Üdv a klubban” - általános tájékoztatónk a Barátság Klub Egyesület működéséről tartalmazza. Szabályaink szerint szabadidős programjainkra - a jelentkezést követő - 3 napon belül be kell fizetni a részvételi díjat. A résztvevők létszámát rendszerint a fogadó fél maximalizálja. Ha többen jelentkeztek, de 10 főnél kevesebben jelennek meg a helyszínen, nem tartjuk meg tervezett programot. A tervezett szabadidős program (pl. budapesti séta) előtt 4 nappal mind az egyesület, mind a klubtag elállással élhet. Amennyiben az egyesület mondja le (pl. kellő létszám hiánya vagy bármilyen közbejött technikai akadály miatt) a programot, a nyilvántartott elérhetőségek valamelyikén értesíti a jelentkezőt és a befizetett részvételi díjak visszafizetésre kerülnek. Klubtag részéről 4 napon belüli lemondás vagy távolmaradás esetén a részvételi díj nem fizethető vissza, nem "írható át" és nem számítható be másik programra.

Lejárt vagy betelt sétabérleteit ne dobja el! Jövő év februári közgyűlésünkön újat nyerhet velük!