Kulturális kirándulások

Topogó Túra a Budai-hegyekben

2021. március 24. szerda

Figyelem! Március 22. hétfő helyett március 24-én szerdán tartjuk meg programunkat!

Topogó Túra a Budai-hegyekben címen útjára indítottuk egy új, összesen nyolc alkalomból álló túrasorozatunkat. Az ötlet Pethőné Bárdosi Judit és Prohászka Ervin kedves klubtagunknak köszönhető, akik felvállalták, kidolgozták és hozzáértő figyelmükkel végig kísérik klubtagjainkat ezeken a könnyű gyalogos túrákon. Várjuk a tavaszt! Hiányzik a mozgás, hiányzik a friss levegő! Ha már lehet, hangolódjunk együtt a közös kirándulásokra, könnyed bemelegítéssel hozzuk magunkat újra formába! A Topogó Túrák nem nehezek, 3-4 óra alatt kényelmes tempóban - akár topogva is - teljesíthetők. Körülbelül 6-10 km-es gyaloglást tartalmaznak, a leküzdendő szintkülönbség maximum 400 méter. (Aki úgy érzi, hogy számára kevesebb is elég és hamarabb befejezné a túrát, könnyedén vissza tud jutni a városba.) Túráinkat esőben is megtartjuk. A programokon a részvétel saját felelősségre, a biztonsági előírások betartásával!
Bővebben a Budai-hegységről

2021. március 24-én a gyalogtúra útvonala: Hidegvölgyi Erzsébet erdészház – Sisakvirág tanösvény – Dezső vadászkunyhó – Tarnai pihenő – Nagy Kopasz / Csergezán Pál kilátó  és vissza

Táv: 8,5 km ;  szint: 400 m

Találkozó: 9:00 órakor a Széll Kálmán téren a 2-es metró kijáratánál;   Indulás: 09:10 órakor

Étkezés: magunkkal hozott szendvics, csokoládé, ivóvíz

Öltözködés: az időjárásnak megfelelő réteges turista öltözet ,kényelmes, bokát tartó túracipő. Hátizsák vagy oldal táska,hogy a kezek szabadon maradjanak.

Hazaérkezés: kb. 16 órára a Széll Kálmán térre

Minden kedves túratársunknak jó túrázást, szép erdőt, mezőt kívánunk!

A Topogó Túrákon a részvétel ingyenes, de telefonos regisztrációhoz kötött a +36(20)971-1599-es telefonszámon. (A programot csak abban az esetben tartjuk meg, ha a szabályozások lehetővé teszik.) 

Jegyzet

Utolsó frissítés:
2021. október 18.

2021. február 28-ig 5585-en váltottak klubtagságot egyesületünkbe.

A honlapon megjelent információk tájékoztató jellegűek! A képek illusztrációk.
Az esetleges hibákért elnézést kérünk!

A képek forrása: internet és klubtagjaink programjainkon készített fotói.

 

Időjárás

Hőtérkép

 

Köszöntjük névnapjukat ünneplő klubtagjainkat!

Támogatóink, partnereink


 

 

 

Kattints a logóra, foglalj, érezd jól magad és mikor fizetsz, mutasd be a klubtagsági kártyádat!    5% kedvezményt kapsz a ráckevei Duna Relax Hotelben!

 Kattints a logóra! Többnapos utak foglalásakor hivatkozzál klubtagsági számodra és 5% kedvezményt kapsz!